Follow on Bloglovin

GOD KVELD, KJÆRE ALLESAMMEN! <3

Havner jeg virkelig her? På blogg.no?! Alle omtaler, tilbakemeldinger og anbefalninger om blogg.no har vært gode, så jeg må vel bare prøve å ta det til meg.

 ....WHAT'S ALL THE FUZZ 'BOUT?! ;-) -tenker vi sjekker dét ut NÅH!!

So far, so good... Fant meg et navn som jeg kan leve med, og fikk laget kontoen. Rykende raskt, gikk det. Så kunne jeg plutselig begynne skrivingen min. Utsatte det en dag, og brukte første runde til å sjekke ut muligheter og oppsett o.l. Kan ikke si jeg ble særlig imponert :-/ Heller ganske skuffet. Hvordan lager jeg faner under headeren/blogg-navnet? Hvordan får jeg lagt inn et header-bilde? Masse spørsmål, jeg ikke skjønner bæret av selv... Jeg er ei blogspot.com-bærte, som er vant med options og enkle behandlingsmetoder. Føler meg svært begrenset her inne. -for what the f...er HTML og hvordan mener blogg.no at jeg skal lære meg hvordan det funker, bare sånn helt uten videre?! Koder kan jeg ikke skrive, dessverre.. Blogspot-bloggen min er jeg meget fornøyd med. Der har jeg kunnet redigere alt fra bakgrunnsfarge, til rammene rundt, til vidden på selve bloggen(ALT KAN REDIGERES!!) - og dette UTEN å måtte kunne de forbaskede HTML-kode-greiene. Arg...pust..pust..sånnja..!

Uansett synes jeg at jeg skal gi det en sjans. Det jeg synes var veldig positivt, er at jeg fant fort ut at jeg brukte langt mer tid på selve skrivingnen, enn tekst- og bilderedigeringen. Kunne bruke mye tid på å bestemme plassering på bildene i forhold til teksten, på blogspot-bloggen. Det gjør jeg ikke her. Konsentrerer meg om selve skrivingen, så får de bildene som kommer ut, rett og slett bare komme ut som de er. Bet meste bruker å bli bra, bare man ønsker det.
Ønsker tilbakemeldinger og Tips'n'Tricks, om du har det! <3

Nytt innlegg in the making!! Keep up.

Legg gjerne igjen en kommentar, så snakkes vi! :-D

 

- a little bit of a kiss,
Hilde Marie Simonsen <3

 

  • 03.09.2013 kl.19:46 i A KICK!
  • Ingen kommentarer
  • Permalenke
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin

, Harstad

Nu har du funne ei sprudlende Harstad-jente, som ska prøve sæ på blogg.no etter å leeenge ha vært fornøyd med blogspot.com. -blir interessant å se kordan detta utvikle sæ ;-) Æ e opprinnelig lyshåra (nordisk lys i både hud&hår, blå øya, slank kropp) men endte opp m å farge håret etter 24 år som blondine. Du treff mæ nu som ei smilanes blid brunette! Elske å skrive om alt&ingenting, men d e MANGE ting som engasjere mæ. -så får vi se kor mye æ velge å dele og skrive om! ;-) Glede mæ te å treffe NORSKE bloggere, for a change ;-) Nu kjøør vi!

Follow on Bloglovin
Face Upward - Widget
Powered by Blog - Widget
hits