Follow on Bloglovin

OM MEG
Add meg, og jeg besøker bloggen din gjevnlig.
Kommenter, og jeg legger GLADELIG en kommentar tilbake, i DIN blogg.
Besøk meg/kommentér gjevnlig, så kommenterer jeg gjevnlig dine innlegg i retur. Og så utrolig kult at du havnet på bloggen min - oi, nå kjente jeg at jeg ble litt små-nervøs. 
Litt rart å sitte å skulle lage en beskrivelse av seg selv....
Men det er jo kanskje koselig for Dere besøkende å kunne danne dere et bilde av forfatteren... eller?
Jeg er en livlig og munter jente som prøver å se det positive i det meste - og gjør som oftest dét! Nyter alle aspekter ved livet så godt som jeg kan, men er absolutt en hardt arbeidende stå-på-jente når det kommer til ting jeg virkelig liker å gjøre!
Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for klær, sko, sminke og smykker. Jeg liker å se bra ut, og ikke minst å variere garderoben min - og den er nå FULL av variasjon. Når man på en måte kan gå på shopping i sitt eget klesskap, da sier det vel litt om hvor mye klær og tilbehør jeg eier?! Jeg og min kjære kjøpte oss hus i fjor, og nå har jeg et helt rom til hærlighetene mine! Et foreløpig improvisert walk-in-closet, som til slutt skal bli et EKTE walk-in <3 
Ellers elsker jeg å høre på musikk - omtrent all slags musikk. Klarer meg ikke uten... PC'n må jeg selvfølgelig også ha - og har jeg ikke internettilgang, blir ikke hverdagen den samme. Familien er veldig viktig for meg, selv om det ofte blir dårlig tid. Vennene mine setter jeg utrolig stor pris på - både barndomsvenner, gamle kjente, nåværende og de jeg ikke har møtt enda. Samboeren min elsker jeg, og det trengs vel ikke sies så meget mer om det - vi vet det vi trenger å vite foreløpig =) Og så liker jeg å skrive om alt og ingenting!
Kjenner en følelse av prestasjonsangst, type; er bloggen min bra nok for akkurat DEG? Liker dere bloggens design og utforming? Fargevalgene mine? Og skriver jeg godt nok til å holde dere interessert og lesende??
Egentlig så tror jeg at jeg bestemmer meg AKKURAT NÅ, for ikke å bry meg FOR mye om det - men heller skrive og blogge fordi jeg ønsker det og liker det jeg skriver om, slik utgangspunktet mitt var fra idéen om bloggtema sånn høvelig ble til.
Tidligere har jeg hatt to andre blogger på blogspot.com, "Dazzling Thoughts", men denne gikk down under, så jeg prøvde på nytt;) Startet prep-n-style.blogspot.com, og denne er jeg forsåvidt fornøyd med. Men! Det er alltid et "men"....jeg fikk høre så mye fint om blogg.no da jeg virkelig begynte å spørre&greve. Topplisten har jeg ingen ambisjoner om å nå - men kommer jeg dit, så kjører jeg hardere på med bloggen jeg (OG DERE LESERE!<3) forhåpentligvis trives med: ALITTLEBITOF.blogg.no.
Dette ser jeg for meg kommer til å bli mer som en dagbok, eller journal om du vil, der jeg skriver om ting som plutselig faller meg inn i denne verdenen.
Mye spennende kommer. Har lenge hatt en drøm om å kunne jobbe som modell, og vil derfor komme til å bruke meg selv som modell for antrekk og div - kanskje ikke overraskende, da det ER min blogg?! ;-)
Vet ikke hvor ofte jeg kommer til å skrive, men vi satser på ett innlegg per dag, eller hur? Header'n tenker jeg blir skiftet ut med gjevne mellomrom, ettersom jeg liker å holde på med bilderedigering og slikt. Og hva gjør vel det? -vi liker alle litt forandring! =) Må bare få taket på disse HTML-greiene, som jeg egentlig ikke fatter bæret av, men nå begynner å "forstå" ;-) Alltid artig å lære seg nye ting. Å man er naiv om man tror at man blir ferdig utlært i løpet av bare én levetid.
Håper selvfølgelig på å komme over nye blogger som virkelig treffer meg. Jeg gleder meg til å få treffe norske lesere, i motsettning til alle de utenlandske leserne jeg hadde på blogspot.com. Ønsker å få høre hva dere synes om bloggen min, om dere har noen innspill.
Litt hjelp for å komme i gang hadde vært greit - tar gjerne i mot råd og tips!:)
Dette blir spennende! Ser frem til alt!:D

Add meg, og jeg besøker bloggen din gjevnlig.
Kommenter, og jeg legger GLADELIG en kommentar tilbake, i DIN blogg.
Besøk meg/kommentér gjevnlig, så kommenterer jeg gjevnlig dine innlegg i retur. - a little bit of a kiss,
Hilde Marie Simonsen.
  • 05.09.2013 kl.13:38 i OM MEG
  • Ingen kommentarer
  • Permalenke
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin

, Harstad

Nu har du funne ei sprudlende Harstad-jente, som ska prøve sæ på blogg.no etter å leeenge ha vært fornøyd med blogspot.com. -blir interessant å se kordan detta utvikle sæ ;-) Æ e opprinnelig lyshåra (nordisk lys i både hud&hår, blå øya, slank kropp) men endte opp m å farge håret etter 24 år som blondine. Du treff mæ nu som ei smilanes blid brunette! Elske å skrive om alt&ingenting, men d e MANGE ting som engasjere mæ. -så får vi se kor mye æ velge å dele og skrive om! ;-) Glede mæ te å treffe NORSKE bloggere, for a change ;-) Nu kjøør vi!

Follow on Bloglovin
Face Upward - Widget
Powered by Blog - Widget
hits