Follow on Bloglovin

LOOKBACK SUMMER '13 (nr.1)

DETTE ER ET INNLEGG FRA TIDLIGERE I SOMMER, HENTET FRA BLOGSPOT-BLOGGEN

 

I dag kjører jeg på med black and white, og en del detaljer i plaggene må til! <3
Ofte liker jeg at det skjer mye i antrekket, noe øyet kan tiltrekkes og overraskes av. Min eneste regel i dette tilfellet, er at fargepalettet holdes helt nøytralt. Og (helst) ikke mer enn to nyanser.


Vi har regnevær i dag...i dag også :-/ Blir en smule grå selv, når jeg ser ut av vinduet, ønsker å se og kjenne sola - men alt jeg treffer på er vått, grått og overskyet....heldigvis er det ikke begynt å bli iiiskaldt enda, så sommerantrekkene beholder sin plass øverst i skuffen og fremst i skapet - enn så lenge!;-)


Shortsen skulle jeg helst kombinert med sort strømpebukse til, grunnet det "flotte" sommerværet vi har i Nord-Norge nå, men nekter å innse at sola har tatt farvel enda... ;-) Highwaisten brukes til en hvit magetopp med rysjer på armene. Så har vi bukseselene mine, som jeg er veldig glad i akkurat nå for tiden. De er sort, og passer perfekt til dette antrekket.


Som nevnt i forrige innlegg, finner jeg ofte frem høst-favorittene mine på slike grå dager som i dag. Tyngre tekstiler er lekre i kombinasjon med lette sommer-stoffer, og hever antrekket på en helt ny måte. Er så stolt av denne ull-kåpa jeg fikk av storesøstera mi her om dagen - føler meg superflott når den kommer på! Og så er den bare så utrolig stilig....og kjøpt på "kjerring"-butikk, som hadde overraskende mye fint å tilby min aldersgruppe også! "SELJA" heter butikken.
Dette antrekket kan brukes både med og uten høye heler. Skulle gjerne lagt ved bilder av begge variantene, men du finner iallefall en annen stil på skoene i det forrige innlegget mitt, så du kan ta en titt der! Loove it <3 I dag valgte jeg å gå for kilehel, for en litt mer røffere look. To add to the roughness, fant jeg frem en av mine favoritt-cap'er! Brukte hodeplagg nesten heeele tiden i 15-17års alderen, og nå tror jeg ja'guh jeg må finne frem flere varianter! Elsker å ta frem d gamle - det blir som nytt, etter noen år! ;-)


Tilbehøret kommer jeg ikke unna. Tro meg, jeg har prøvd - men ender alltid meg å
føle meg uferdig...naken, om du vil. Rart, det der, når man først har vent seg til noe. Supervanskelig å venne seg av med :-O Alt du ser her av acceccories, er ekte H&M - altså; EKTE JUGGEL! ;-)
Smykket er litt ekstra kult, for det kan du stramme inn og ut, akkurat som med en slips-knute! SMART!<3 Mobilveska er fra Hellas, og var en gave fra min mamma og elskede pappa!


Som jeg bruker å si: prøv deg frem og lek gjerne litt med farger og kombinasjoner. Finn frem til det du selv liker og er komfortabel med.
- a little bit of a kiss,
Hilde Marie Simonsen.
  • 05.09.2013 kl.14:16 i AN OUTFIT
  • Ingen kommentarer
  • Permalenke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin

, Harstad

Nu har du funne ei sprudlende Harstad-jente, som ska prøve sæ på blogg.no etter å leeenge ha vært fornøyd med blogspot.com. -blir interessant å se kordan detta utvikle sæ ;-) Æ e opprinnelig lyshåra (nordisk lys i både hud&hår, blå øya, slank kropp) men endte opp m å farge håret etter 24 år som blondine. Du treff mæ nu som ei smilanes blid brunette! Elske å skrive om alt&ingenting, men d e MANGE ting som engasjere mæ. -så får vi se kor mye æ velge å dele og skrive om! ;-) Glede mæ te å treffe NORSKE bloggere, for a change ;-) Nu kjøør vi!

Follow on Bloglovin
Face Upward - Widget
Powered by Blog - Widget
hits