Follow on Bloglovin

LOOKBACK SUMMER '13 (nr.2)

DETTE ER ET INNLEGG FRA TIDLIGERE I SOMMER, HENTET FRA BLOGSPOT-BLOGGEN


Nå har det seg slik at jeg bor oppi nord, og her har vi ikke de beste somrene. 
Vi har hatt NYDELIGE mai-dager i år, og noen i juni. I dag ble det oppholdsvær utover ettermiddagstimene, og da var det på med pumpsene og frem med solbrillene.
Den hvite clutchen i Wishlist-innlegget,
byttet jeg ut med en inka-inspirert mobilveske i
gull-skimmer.                                                                   

Rosa blonde-steps:
Jeg valgte å bytte ut de tjukke, klumpete hælene med et par mer elegante. Dog ikke så høye, men meget gode å gå i(og så såååå fine<3).Den sorte toppen med gull-utsmykningen i halsen, måtte byttes ut med en hvit topp med sølv-smykker til.
For å lure inn en fargeklatt, smatt jeg på meg et par rosa blonde-steps, som så vidt stakk utenfor skoens linning ved tærne(og som forresten øyenskyggen tok opp fargen i). 

VIPS! -så har du et mer sommerlig antrekk, ved hjelp av effekter, som kan brukes både dag og kveld.
  <----Dette var skoene som skulle brukes til ankrekket.
Men så tittet solen frem, og ble byttet ut med disse hærlighetene ---->  
 
Nok en flott dag i Nord-Norge. Feststpill er det også, så her er det bare å finne frem yndlings-antrekkene dine og vise deg frem! ;) 

                                                                                         
Synes fotoer av skygger er stilig. Det gir en kul effekt - som her; De stakkars 8-9 cm. hælene mine, blir seende skyhøye ut i skyggen <3 hihi. OG FOR IKKE Å SNAKKE OM SELVE BENA MINE
- Hellooooooo, long legs!<3 hehe.
Mote og trender handler mye om å gjøre det til sitt eget. Ikke bær en mote-trend kun fordi trenden sier det. Tilpass gjerne trenden til din egen stil, slik som jeg gjorde her med sokkene: jeg liker ikke den sokke-trenden som var, men synes andre klarte å treffe blink med pyntede ankelsokker i pumpsene. Jeg brukte derfor heller steps, bare for å få i litt farge i antrekket, og dermed samtidig også antyde og hinte til trenden - men på min egen måte tilpasset min personlige stil og komfort. Lek deg frem og finn det du selv liker!<3
Hva synes dere om sokke-trenden? Den kom og gikk, i allefall ;-)
- a little bit of a kiss,
Hilde Marie Simonsen.
  • 05.09.2013 kl.15:29 i AN OUTFIT
  • 2 kommentarer
  • Permalenke
Stikkord:

2 kommentarer

Marie Oma

05.09.2013 kl.15:36

Stilige bilder!

alittlebitof

05.09.2013 kl.16:33

Marie Oma: Tusen takk! Liker meg både foran og bak kameraet! <3 Tar meg en titt innom din blogg også, jeg! :-D

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin

, Harstad

Nu har du funne ei sprudlende Harstad-jente, som ska prøve sæ på blogg.no etter å leeenge ha vært fornøyd med blogspot.com. -blir interessant å se kordan detta utvikle sæ ;-) Æ e opprinnelig lyshåra (nordisk lys i både hud&hår, blå øya, slank kropp) men endte opp m å farge håret etter 24 år som blondine. Du treff mæ nu som ei smilanes blid brunette! Elske å skrive om alt&ingenting, men d e MANGE ting som engasjere mæ. -så får vi se kor mye æ velge å dele og skrive om! ;-) Glede mæ te å treffe NORSKE bloggere, for a change ;-) Nu kjøør vi!

Follow on Bloglovin
Face Upward - Widget
Powered by Blog - Widget
hits