Follow on Bloglovin

LOOKBACK SUMMER '13 (nr.3)

 

DETTE ER ET INNLEGG FRA TIDLIGERE I SOMMER, HENTET FRA BLOGSPOT-BLOGGEN

Jeg har alltid en jakke eller blazer med meg i veska når jeg er lettkledd og skal ut. Nå måtte jeg finne frem yndlings-cardiganen/blazeren min. Den har jeg ikke brukt på en stund, så nå var det på tide. Det er en dyremønstret herlighet i tynn bomullskvalitet, med leopardprint som jeg egentlig bruker året rundt. Trekvart-armen passer perfekt nå på sommeren og fargene er midt i blinken for meg.

Til dette antrekket valgte jeg å gå for et par flate skinn-ballerina. Det er et utrolig komfortabelt par, fra Gabor - kjøpt på EUROSKO, Bysenteret i Harstad, som nå er gått ut av sortimentet. Gabor!<3 Skal jeg ut å, bruker jeg ofte flatt. Hadde virkelig blitt et morsomt syn og klumse rundt på høye heler blandt strand-steinene!? Men; Flat is the new high, they say...? :-O NEVVVEERR!!!! ;-) Høye heler er lekkert å se på. Man får straks en annen holdning, og man retter seg nesten litt automatisk opp.

Her ser du meg, som sagt, i fjærsteinene ved Nupen.

Skjørtet er fra Vila, fra sommerens Object-kolleksjon! Fant det tilfeldig på senteret, og kunne ikke la vær da det var på supersalg! Kr.75,- og masse stretch-komfort med på kjøpet! Great deal. Tilbudet var midlertidig lokalt, men du finner skjørtet her: VILA.COM - Woody Skirt.
Toppen er kjøpt på BIK BOK for noen år tilbake, og finnes ikke lengre. Laget av tykk, vevet chiffon og er piiiittelitt gjennomsiktig. Perfekt på sommer'n. Antrekkets fargeinnslag er en naglebikini fra H&M, som jeg ikke finner noen plass lengre! :-D Den er skarp lilla, og meningen er at den skal stikke opp fra toppen som en farge-teaser. Elsker slike detaljer <3

Her ble det også grillet karbonader senere på kvelden, som vi hadde pwå brødskiva! NAM :-) Kjæresten tokselvfølgelig bilder da jeg hadde munnen stappfull av karbonade! ;-) Kattepusen var med, som dere så bilde av for et par innlegg siden. Ytterjakka måtte på utover kvelden, men sola varmet enda. Solnedgangen var nydelig!

- a little bit of a kiss,
Hilde Marie Simonsen.
  • 05.09.2013 kl.15:57 i AN OUTFIT
  • Ingen kommentarer
  • Permalenke
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin

, Harstad

Nu har du funne ei sprudlende Harstad-jente, som ska prøve sæ på blogg.no etter å leeenge ha vært fornøyd med blogspot.com. -blir interessant å se kordan detta utvikle sæ ;-) Æ e opprinnelig lyshåra (nordisk lys i både hud&hår, blå øya, slank kropp) men endte opp m å farge håret etter 24 år som blondine. Du treff mæ nu som ei smilanes blid brunette! Elske å skrive om alt&ingenting, men d e MANGE ting som engasjere mæ. -så får vi se kor mye æ velge å dele og skrive om! ;-) Glede mæ te å treffe NORSKE bloggere, for a change ;-) Nu kjøør vi!

Follow on Bloglovin
Face Upward - Widget
Powered by Blog - Widget
hits