Follow on Bloglovin

VAKRE, MAGISKE LOFOTEN <3

Her er noen smakebiter fra Lofoten-turen! <3 SOMMER 2013

Utkikksposten på Lofoten-akvariet! Et vakkert syn for øynene og et visuelt minne verdt uendelig mye... <3 Uforglemmelig.

Svolvær city måtte vi jo innom!;) Ikke mye å se, men en matbit ble det. Riktig nok en baguett totaaalt overfylt av tynn, ekkel, rennende dressing, men den gikk ned på høykant, likevel!;)

Campingplassen vi fant til slutt, var så fin. Et idyllisk, stille område reservert til campingfolket ;) Vi fant oss en koselig liten spot helt nede ved vannkanten. Det var stille vann alle dagene, og det var deilig å ha det som siste inntrykk før man lukket øynene og sovnet... bortsett fra perioder med regn, var dagene flotte...!

Åh ja! -jeg må jo vise dere den fine stranda vi fant i Lofoten!! Skal hente ut bildene fra Johnnys iPhone, så får dere se imorgen :-) Synes de var så fine ;)
Ha en god natt alle sammen og sovegodt&drømmesøtt! <3

- a little bit of a kiss,
Hilde Marie Simonsen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin

, Harstad

Nu har du funne ei sprudlende Harstad-jente, som ska prøve sæ på blogg.no etter å leeenge ha vært fornøyd med blogspot.com. -blir interessant å se kordan detta utvikle sæ ;-) Æ e opprinnelig lyshåra (nordisk lys i både hud&hår, blå øya, slank kropp) men endte opp m å farge håret etter 24 år som blondine. Du treff mæ nu som ei smilanes blid brunette! Elske å skrive om alt&ingenting, men d e MANGE ting som engasjere mæ. -så får vi se kor mye æ velge å dele og skrive om! ;-) Glede mæ te å treffe NORSKE bloggere, for a change ;-) Nu kjøør vi!

Follow on Bloglovin
Face Upward - Widget
Powered by Blog - Widget
hits