Follow on Bloglovin

HOLA, AMIGOS! <3

JAH, da var jeg her igjen. Savnet meg? -neppe ;-)
Bloggen ble bevisst satt på pause et par måneders tid, grunnet private ting som måtte ordnes opp i. Nå er det meste som det skal være, og takk og lov for dét! ;-D

Mye har skjedd siden sist. Jeg er blant annet blitt forlovet <3 Kjæresten min gjennom 10år fikk endelig rævva i gir, å gikk ned på kne. Et ubeskrivelig flott frieri, der svaret ble et hikstende ja! <3

Jeg har nettopp hatt bursdag....og må ærlig talt si at "bursdag" er ikke like mye i fokus som det var før. Er heller ikke særlig kult å tenke at "nå er jeg halvveis til FEMTI!!" :-O Næh, skal være 25år for resten av mitt liv, jeg - BASTA BOM! :-) hehe. Dagen ble tilbrakt med tannlegenerver og tannpina! Altså uten boller, brus og godterier. Feiringa er det ikke så farlig med lengre, men jeg synes det er værre å være uten bursdagskake - om jeg så har laget den selv, liksom! ;-)

                                                                                                       

 

Jeg gleder meg som vanlig til det blir varmere i været og man kan vandre rundt i småsko og litt lettere klær. Men skal ikke klage - vi har jo hatt en flott vinter her i Nord-Norge, og den er ikke over enda. Synes det er SÅ fint når sola skinner i vinterland, og jeg kjenner at inspirasjonen kommer med én gang(slår aldri feil hos meg, det der)! Garderoben min skal ryddes og gjøres klar for vår og sommer, og har bestemt meg for å finne nye, hærlige kombinasjoner for gamle plagg og antrekk <3 Så artig å leke seg med styling og sammensetning.
Litt bildeoppdatering kommer etterhvert. Plages så voldsomt med mobilen min, så det blir ikke tatt så mye bilder for tiden. Håper på ny tlf ASAP!!

Nå skal det lages middag og vaskes opp!
Ha en flott mandagskveld, alle sammen <3

 

 - a little bit of a kiss,
Hilde Marie Simonsen

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin

, Harstad

Nu har du funne ei sprudlende Harstad-jente, som ska prøve sæ på blogg.no etter å leeenge ha vært fornøyd med blogspot.com. -blir interessant å se kordan detta utvikle sæ ;-) Æ e opprinnelig lyshåra (nordisk lys i både hud&hår, blå øya, slank kropp) men endte opp m å farge håret etter 24 år som blondine. Du treff mæ nu som ei smilanes blid brunette! Elske å skrive om alt&ingenting, men d e MANGE ting som engasjere mæ. -så får vi se kor mye æ velge å dele og skrive om! ;-) Glede mæ te å treffe NORSKE bloggere, for a change ;-) Nu kjøør vi!

Follow on Bloglovin
Face Upward - Widget
Powered by Blog - Widget
hits