Follow on Bloglovin

HAVE A SMASHING WEEKEND...ENJOY!

Tjoheii, folkens!<3 Driver akkurat nå med mobilblogging fordi jeg endelig har fått en ny telefon med stor skjerm! Min fantastiske svigerbror, Frode, fikk seg ny tlf og da ble den "gamle hans" om til "min nye"! Kunne ikke vært mer happy, for jeg er helt forelsket i Samsung'en min nå, jeg! ***S-inmy<3*** hehe. 

Og så var det helg igjen, da.. Helg er tid for fest, morro, ekstra god mat, godt selskap med familie og venner, hobbyer, avslapping og tid for å gjøre det du ikke fikk tid til tidligere i uka...og ofte blir det ikke tid til det engang ;-) 

Denne helgen skal dagene mine brukes til å ordne huset og organisere garderoben, høre på musikk, redigere bilder til bloggen, kanskje litt håndarbeid, og om pengeboka (og tannpina) er enig blir det forhåpentligvis kos og morro sammen med en av mine venninner, Mariell - siden det er ALTFOR lenge siden sist <3 Og ikke minst Siri Mi, som jeg er så forferdelig glad i!! <3 Ellers inviterer jo helgen, som vanlig, til avslapping, tv-titting og kjæreste-kos! 

Hva skal du gjøre denne helgen? <3 
Skjer det noe spes i Harstad-by jeg ikke har fått med meg? 
FORTELL!


* LOVE EMOTIONS *
Dette bildet tok jeg en edit på for etpar dager siden. Synes det var stilig med det rosa, grå og det turkise i kombinasjon! ;-)
Hva synes du? ;-) 

...ikke så kjeeempefornøyd med blogg.no-appen, det må jeg bare si...

HA EN SMASHING HELG, FOLKENS! <3

-a little bit of a kiss, 
Hilde Marie Simonsen 

  • 14.03.2014 kl.15:43 i ME, MYSELF AND I...
  • Én kommentar
  • Permalenke

Én kommentar

Maren i Kansas

21.03.2014 kl.11:09

Ha en fin helg du også!:-)

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin

, Harstad

Nu har du funne ei sprudlende Harstad-jente, som ska prøve sæ på blogg.no etter å leeenge ha vært fornøyd med blogspot.com. -blir interessant å se kordan detta utvikle sæ ;-) Æ e opprinnelig lyshåra (nordisk lys i både hud&hår, blå øya, slank kropp) men endte opp m å farge håret etter 24 år som blondine. Du treff mæ nu som ei smilanes blid brunette! Elske å skrive om alt&ingenting, men d e MANGE ting som engasjere mæ. -så får vi se kor mye æ velge å dele og skrive om! ;-) Glede mæ te å treffe NORSKE bloggere, for a change ;-) Nu kjøør vi!

Follow on Bloglovin
Face Upward - Widget
Powered by Blog - Widget
hits