Follow on Bloglovin

LØRDAGS-CHILL?

Formiddagen var nesten over før jeg klarte å få opp øya' idag. Våknet og så på klokka, og da var den kvart på TOLV!! :-O Skjønte ikke bæret, for det virket ikke som det var så sent. Trodde klokka var maks 10, liksom. Sovnet i 5 minutter igjen, å våknet i panikk igjen. Sto opp fort som fy, og småkjeftet litt på kjæresten for at han hadde latt meg sove så lenge! ;-) hehe. <3

Frokosten ble fikset, og idag var det ikke mer en en simpel brødskive med et glass saft til. Kunne godt tenkt meg å mikset i hop et par ristede toastskiver, smurt med mild sennep og topppet med ost og skinke, og så skjært dem på skrå. Toast er best skjært på skrå, sånn at det liksom blir to trekanter! Og ferskpresset appelsinjuice. NAM! Har både appelsiner og juicepresse, så hadde jo mulighet. Men fant ikke orken. Den ble borte når jeg sov bort halve dagen og sto opp så sent....

Leketid med Linus og Rocky er alltid morsomt. I dag fant vi frem en liten lekemus som vibrerer når du slår den på. Vibrasjonen gjør slik at musa går fremover, rundt i ring og til høyre/venstre av seg selv. Størstepusen, Quintero, bryr seg ikke så veldig om denne, men lillepusen elsker den. Og Linus tørr såvidt å bite i den. Han prøver, men spretter bakover i små-byks-panikklek og lurer sikkert fælt på hvorfor den rister så innmari, den musa! Hahhaha, er sikkert mye morsommere i virkeligheten, enn hva jeg klarer å få frem nå da.
Måtte bare legge ved dette bildet fra et par dager tilbake. Linus glad og lykkelig, og da blir ho mor så glad også!

Idag klippet vi klør igjen, for 2dagen på rad, eller i dag stusset vi bare. Hadde jo ny klosaks, så da måtte den prøves. Men må si han er blitt flink nå. Satt helt i ro og hjalp t.o.m. til med å løfte opp poten. Dette gikk jo lekende lett denne gangen, tenkte jeg. -en fryd både for lille-vovven og for mor! <3

Herregud, nå er klokka halv syv, allerede?! Har vært plantet forran PC'en i mange tiImer nå. Hvor ble klokka av?! Lørdagen er jo snart forbi. Gleder meg veldig til neste uke! Måtte det bli mandaaag!!

På middagsmenyen denne lørdag står kotteletter med ostegratinerte grønnsaker til. Bernaisesaus og enten kokte poteter, eller bakte poteter. Tenkte litt på lasagne først, for det skulle vi egentlig ha igår, men mannen lagde pannekaker i stedet - til min store glede! - jeg ELSKER pannekaker med bacon og sukker til. Ohmygod - sikle!

Nå har Rocky hoppet opp i fanget, og vil tydeligvis ha litt kos. Noe han viser VELDIG gody ved å dumpe rumpa nedpå tastaturet og gnikke seg inntil meg, før han legger seg oppå magen min med haka på tastaturet. Jeg får ikke lovt å skrive mer, tror jeg han prøver å si ! hehe.


Omentrent slik ser det ut når pusekatten kommer å forlanger kos. -taar helt over duppedittene jeg som regel sitter med...sjalu, er han?

Rockys poter:
"fkdfisjg f ,a3 er"
-hilsen Rocky Blü.

- a little bit of a kiss,
Hilde Marie Simonsen 

|| #lørdag || #helg || #chill || #engelsktoyterrier || #mainecoon || #godhelg ||

  • 29.03.2014 kl.18:34 i ME, MYSELF AND I...
  • 5 kommentarer
  • Permalenke

5 kommentarer

thefashionablemom

05.04.2014 kl.00:17

Aw, så søt hund! Fine bilder av dere to! Btw du er utrolig pen! <3

alittlebitof

05.04.2014 kl.00:20

thefashionablemom: Ja, Linus er min Gullgutt! <3 Åh, mange tusener takk for komplimentet, vakre deg!! <3 Ha ei superduper helg!

thefashionablemom

05.04.2014 kl.07:15

Aw ,han er så skjønn! ;) Hehe baare hyggelig! Det kom rett fra hjertet! <3 Tusen takk og i like måte! Legg meg gjerne til som venn da om du ønske det, så kan jeg følge deg videre! ;)

alittlebitof

05.04.2014 kl.16:46

thefashionablemom: Har lagt deg til som venn! Blir nok å følge deg også videre!! :-D Woohoo! HEELG!!

thefashionablemom

05.04.2014 kl.17:12

Ja jeg har godtatt deg nå! <3 Jaaa deilig med helg! :P

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin

, Harstad

Nu har du funne ei sprudlende Harstad-jente, som ska prøve sæ på blogg.no etter å leeenge ha vært fornøyd med blogspot.com. -blir interessant å se kordan detta utvikle sæ ;-) Æ e opprinnelig lyshåra (nordisk lys i både hud&hår, blå øya, slank kropp) men endte opp m å farge håret etter 24 år som blondine. Du treff mæ nu som ei smilanes blid brunette! Elske å skrive om alt&ingenting, men d e MANGE ting som engasjere mæ. -så får vi se kor mye æ velge å dele og skrive om! ;-) Glede mæ te å treffe NORSKE bloggere, for a change ;-) Nu kjøør vi!

Follow on Bloglovin
Face Upward - Widget
Powered by Blog - Widget
hits