Follow on Bloglovin

LOVELY MUSIC, BABY! <3

I dag sto jeg opp litt tidligere. Skylte øyenkroken fri for søvn, satt på en maskin med klær og gikk opp å spiste frokost. Kjæresten har en slik fin sub med små høytalere til, som du plugger i mobilen, pad'en eller whatever...litt mye bass, men vi overlever. Spørs bare om naboene gjør det...spiller ikke SÅ høyt da ;-) Jeg liker å spille musikk på morningen - spes i helgene.

Nå skal du få en fin søndagslåt av meg her:

Fin låt, dette her - og en helt fantastisk artist!
Ellers ser det ut til at vinteren har bestemt seg for å slå tilbake for fult! Her om dagen var det nesten bart bak huset vårt og frontplenen var nesten kommet helt frem. Nå er den dekket av hvit puddersnø...vinterlandskap....igjen...! Ubesluttsomme værguder, gitt. 

Blir med andre ord en fin søndag hjemme, med god samvittighet! ;-) Blir nok klesvask, oppvask og litt smårydding. Først blir det en time på badet med dusj&fiks! ;-) Etterpå blir det skal jeg presse appelsiner å mikse ferdig to deilige, store glass med appelsinjuice til meg og kjæresten.

Hva skal du gjøre idag?
Hva er låta du bare MÅ høre for tiden? 

- a little bit of a kiss,
Hilde Marie Simonsen. 

  • 30.03.2014 kl.14:12 i ME, MYSELF AND I...
  • Én kommentar
  • Permalenke

Én kommentar

Miriam Johansen

30.03.2014 kl.16:30

Da har jeg trukket ut vinneren av linkerunden! :) Har du vunnet? Sjekk ut her: http://miriamhjohansen.blogg.no/1396188743_vinnerene_av_linkerun.html

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin

, Harstad

Nu har du funne ei sprudlende Harstad-jente, som ska prøve sæ på blogg.no etter å leeenge ha vært fornøyd med blogspot.com. -blir interessant å se kordan detta utvikle sæ ;-) Æ e opprinnelig lyshåra (nordisk lys i både hud&hår, blå øya, slank kropp) men endte opp m å farge håret etter 24 år som blondine. Du treff mæ nu som ei smilanes blid brunette! Elske å skrive om alt&ingenting, men d e MANGE ting som engasjere mæ. -så får vi se kor mye æ velge å dele og skrive om! ;-) Glede mæ te å treffe NORSKE bloggere, for a change ;-) Nu kjøør vi!

Follow on Bloglovin
Face Upward - Widget
Powered by Blog - Widget
hits