Follow on Bloglovin

LAZY-EFFORT-OUTFIT!

Har forstått det slik at dere vil se hva jeg har på meg, altså hvilke antrekk jeg mikser sammen fra dag til dag. 

I går og i dag har jeg ikke vært helt på topp, så jeg gikk ut en tur for å få opp energien. Akkurat når jeg gikk ut, begynte sola å skinne, å da jeg var vel hjemme igjen - ja, da begynte snøen å lave ned igjen. Kanskje jeg skulle ta hintet, og være litt mer ute på vinteren slik at vi får litt mer sol....? ehehhe... :-P (er ikke SÅ glad i snø og kulde, har liksom ingen spesielle vinteraktiviteter..).

Anyways, Dere får bare "unnskylde" den lille effort'en jeg gjorde i dag...har ikke så mye ork, og har i tillegg noen ting jeg må få unnagjort. Disse støvlettene ELSKER jeg. De ble kjøpt på Gran Canaria av min søster, og jeg har brukt dem titt og ofte siden. 

I dag  har jeg ingen smykker på, bare de vanlige ringene og det ene smykket...
Ytterjakka er fra Ichi. Blazer og skjorte fra Cubus. Jeansen er fra en utgått kolleksjon fra Bik Bok og beltet fra Vila.

Hadde en veske fra Ecco også, en veske jeg bare ELSKER - og som har stått hos mamma de siste to årene!! Hadde nesten glemt den litt av, før mamma minte meg på det - og da ble jeg SÅ glad for at den skulle få henge på skuldra mi igjen! ;-) hehe.  Den får dere se en annen gang, siden jeg glemte den på bildet! ;-)

Haha, ja - må bare fortelle om en liten episode som skjedde tidligere i dag.
Når jeg gikk hjem fra butikken la jeg merke til hvor glatt det var. Bilene sladdet og kom seg ikke opp bakken. 

En liten jente sklei på glatthålka, datt på rumpa og kom seg like fort opp igjen, for så å kikke kjapt rundt seg for å se om noen så henne. Det hele virket litt komisk, så jeg måtte flire for meg selv.

Jeg gikk 10 meter til, og så skjedde AKKURAT det samme med meg! Jeg gikk på TRYNET - eller rettere sagt RUMPA - med høyrefoten langt oppi været og armene og handleposene overalt! Stakkar Linus, som begynte å spinne på alle fire for å komme seg bort fra trainwreck'et som holdte på å gå av skinnene... Datt med et brak og rett på halebeinet, så det var  ganske vondt!
Trengte forsåvidt ikke å se meg rundt for å få greie på om noen så meg, fordi det kjørte en hel rekke forbi meg akkurat da og i tillegg kom det en lastebil mot meg som jeg fikk øyenkontakt med MENS jeg datt - så det var ikke til å unngå at noen fikk øye på meg!! Flere smilte, noen så sjokkerte ut og noen brydde seg ikke. Jeg måtte bare smile, og flire litt høyt for meg selv! hehe. 

Herregud. Haha!

Ønsker dere flotte mennesker en fortsatt fin torsdags ettermiddag!

- a little bit of a kiss,
Hilde Marie Simonsen

|| #outfit || #antrekk || #thursday || #nofuckingeffort || #memyselfandi ||

  • 03.04.2014 kl.16:30 i AN OUTFIT
  • 2 kommentarer
  • Permalenke

2 kommentarer

prinsessen

03.04.2014 kl.16:32

WOW såå pen! kjempe fint antrekk!

Hadde blitt så smiiiilende om du tok en titt på bloggen min <3

xoxo Prinsessen. blogg.no <3

alittlebitof

03.04.2014 kl.17:03

prinsessen: Ååå, så hyggelig! :-D Trengte å høre det nå ;-)
Skal selvfølgelig ta en titt innom deg!! Artig å komme over nye blogger! :-D

Ha en SUPER torsdag, kjære deg! <3

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin

, Harstad

Nu har du funne ei sprudlende Harstad-jente, som ska prøve sæ på blogg.no etter å leeenge ha vært fornøyd med blogspot.com. -blir interessant å se kordan detta utvikle sæ ;-) Æ e opprinnelig lyshåra (nordisk lys i både hud&hår, blå øya, slank kropp) men endte opp m å farge håret etter 24 år som blondine. Du treff mæ nu som ei smilanes blid brunette! Elske å skrive om alt&ingenting, men d e MANGE ting som engasjere mæ. -så får vi se kor mye æ velge å dele og skrive om! ;-) Glede mæ te å treffe NORSKE bloggere, for a change ;-) Nu kjøør vi!

Follow on Bloglovin
Face Upward - Widget
Powered by Blog - Widget
hits