Follow on Bloglovin

PHOTOFLASH: my week in pics!

Alhoha, babes! <3
Jeg er på farten og driver mobilblogging i skrivende stund. Ikke helt fornøyd ned det, men hadde så lyst å stikke innom å si Hei og Hå! ;-) Uken har vært hektisk. Mye som har skjedd som jeg ikke skal fortelle om akkurat nå... Deler heller noen moments med dere, fra uken som har gått:

Selfies i garasjen på Bertheus. Lunsjtid og to minutters frisk-luft! ;-)

Oppdaget plutselig at det hang en nydelig lysekrone i taket på senteret jeg jobber på. Faktisk i yttergangen. Aldri lagt merke til den før...-men så går man vel kanskje ikke å stirrer opp i taket eller opp i luften, da..? Haha, hadde sett litt dumt ut, tror jeg.
Ønsker meg forresten en lysekrone. Men ikke en sånn her, den må være litt mer spesiell. Den skal henge i trappeoppgangen, og ha ulike lengder, variabelt volum og designet unikt utført - altså et skikkelig blikkfang. Som dere kanskje skjønner har jeg ikke funnet den enda, og blir nok å lete evig hvis jeg skal ha den akkurat slik jeg ser den for meg. -for den finnes nok ikke!! da må jeg antakeligvis lage den selv! ;)

Uvær. Troperegn. Lyn og torden. Kult!

Kremete vannbakkels toppet med melis.... *sikle* ...slukte dem raskt.. *nam*

Damen i naboleiligheten planter så fine blomster. Denne står i bedet i oppkjørselen vårs. I skrivende stund klarer jeg ikke å komme på hva denne het, men den ER så fin. Åh, bare SE på fargen, dere - heeerlig, hva?! <3 hehe.

Vært er variabelt for tiden. Regn, torden og solskinn om en annen. Når det er fint, finner seilbåtene veien til havna i Sentrum - til min store fornøyelse. *drømme*
Ligger ofte litt mer morsomme båter til kai også, altså sånne som går fort-fort og bare har motor :-D ...sånt man får sommerfugler i magen av, pga hastigheten! <3

Blide av et maxiskjørt jeg fikk av mine to minste tantebarn. De hadde valgt det ut HEEELT selv da de var på ferie, og da ble det jo rosa og blomster - for det liker nemlig tante! ;-) Hev det på meg igjen heromdagen, og - oh my! - så behagelig! <3 Fikk også til å gjøre den om til kjole. -flere varianter, faktisk!

Fikk knipset denne geniale snapshotten av Gullet mitt mens han lapset på sofaen.. :-D Linus liker jo ikke regnvær, og har ikke vært noe særlig keen på gåtur i slikt uvær! ;-) Har blitt springing, leking, rasing og hopping i hagen og innendørs i stedet. -og litt for mye sløving, ellers!

Sneakpeek fra dagens antrekk. Fargekontrast i rødt og sort, er stikkord. MotoCropped-jakka med nagledetaljer er nok en favoritt, og brukes ofte. Chiffontoppen fikk jeg av mamma, og har hi-lo rim langs nedre kant. Buksa elsker jeg: Nellys "Disco Pant" <3 Ønsker meg en til!! 'nuff said! ;-) Inka-detaljerte sko og "indy"-veske! :-D Loooove iiiit!!

Hva har dere for planer til helga?
Jobb i morgen for meg, så får vi se hva lørdagskvelden bringer! :-)

-a little bit of a kiss,
Hilde Marie Simonsen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin

, Harstad

Nu har du funne ei sprudlende Harstad-jente, som ska prøve sæ på blogg.no etter å leeenge ha vært fornøyd med blogspot.com. -blir interessant å se kordan detta utvikle sæ ;-) Æ e opprinnelig lyshåra (nordisk lys i både hud&hår, blå øya, slank kropp) men endte opp m å farge håret etter 24 år som blondine. Du treff mæ nu som ei smilanes blid brunette! Elske å skrive om alt&ingenting, men d e MANGE ting som engasjere mæ. -så får vi se kor mye æ velge å dele og skrive om! ;-) Glede mæ te å treffe NORSKE bloggere, for a change ;-) Nu kjøør vi!

Follow on Bloglovin
Face Upward - Widget
Powered by Blog - Widget
hits