Face Upward - Widget
A DREAM! (alittlebitof)
Follow on Bloglovin

A DREAM!

NYC <3

Nå fikk jeg så lyst å fortelle dere om noe. Jeg har nemlig så mange plasser jeg har lyst å reise her i verden. Her er den første destinasjonen jeg ønsker å oppleve: NEW YORK!!

Kan ikke riktig sette fingeren på nøyaktig hvorfor jeg har så lyst til å dra til New York. Men livet og alle menneskene er jo definitivt tiltrekkende. Det jeg har i hodet mitt er bildet av Manhattan og 5th Avenue. Er kanskje ikke så rart at det er det bildet man sitter igjen med, når man tenker på filmer i sjangrene komedie, romantikk, action, o.l. - som ofte har scener derfra. Og tv-seriene. Herregud, la oss ikke glemme seiene. Sitcom'ene. Vår alles kjærlighet. Og da tenker jeg på serier som Friends, Ugly Betty og ikke MINST  sexandthecity. <3 CARRIE <3 oOHmy, Carrie Bradshaw er outstanding!! Men det er et kapittel for seg selv ;-)

Bildet jeg har i hodet er nok langt fra virkeligheten i New York. Karrieremulighetene er mange, men konkurransen er nok knallhard.
What the hell - skulle GJERNE tilbrakt hele dagen på jobb om jeg kunne bodd en periode i New York. Hadde ikke vært særlig mye annerledes fra min tidligere jobbhverdag der jeg jobbet 10-18 timer per dag, uansett! Har hatt opptil 5 jobber samtidig, så skulle vel klart det i New York også?! hehe. Tenker arbeidshastigheten er ganske høy i N.Y. <3 Tempo på jobb liiiker vi! :-D
Fritid regner jeg med det ikke hadde vært så mye av, i og med at jeg tror at man må sjonglere MINST to-tre jobber i løpet av dagen, om man ikke er heldig å kapre drømmejobben. Men når fritid hadde vært aktuelt, ville jeg ha gått i butikker å shoppet. Oppdaget nye uteplasser, klubber og resturanter. Jeg skulle spist frokost og lunsj på gatecafe. Jeg skulle blogget fra en fin hjørnecafé og samtidlig sett på menneskene som gikk forbi. Jeg skulle plukket opp middag fra et chineese takeaway-place og dratt hjem til min knøttlille New York-leilighet å koset meg med musikk. Hver dag skulle jeg gått tur i gatene og parkene, oppdage nye ting og plasser. Bli kjent med mennesker, og skaffe meg enda mer kunnskap om språket - jeg elsker nemlig å prate engelsk! Og så skulle jeg selvfølgelig stått på Times Square å drømt meg bort og sugd til meg inspirasjon!!!

Åh, gud - som jeg drømmer nå....storslagent <3 

Flere av mine drømmedestinasjoner er i USA. California, San Fransisco, Miami, L.A., Las Vegas, Florida, ligger høyt på lista. Dessverre har jeg bare fått fly over USA og New York. Det var i grunnen litt kult, for jeg kunne se alt lyset som byen genererer mange tusen fót oppi lufta. Kjente det kriblet i magen da, ja!

FRANK SINATRA - NEW YORK

Men det er vanskelig å reise til USA. Eller vanskelig å komme INN i landet. Du må ha ressurser som Amerika trenger, for i det hele tatt å bli vurdért! Søker du på jobb i usa, skal den amerikanske arbeidsgiveren forsikre seg om at ALLE  amerikanske arbeidssøkerne (som søker på den respektive jobben) IKKE innehar de kvaliteter og ressurser som USA generelt sett trenger/søker. Du må altså ha danket ut alle de amerikanske statsborgerne før du får jobben. Sånn i prinsippet, i allefall. Og så var det jo alt dette med disse greencard-greiene....

Nei, foreløpig blir New York dessverre bare med drømmen. Men av alle plasser jeg kunne tenkt meg å oppleve - er det faktisk N.Y.C. <3 Står pent som nummer én på lista!!!
Har da fått sett litt av videoen via SKYPE. Kjæresten har en kompis i N.Y. som jobber på Manhattan. Når han er ute å kjører, ringer han av og til slik at vi får se! DA er jeg helt i hundre. Hører værtfall i bakgrunnen at det er like mye liv, like mye trafikk og fløyting, like mye sirener, og like mye folk som vi ser på filmene! Det er bra morsomt å kunne ha muligheten til å se hva som skjer LIVE i New York City, mens man sitter i lille Norge, liksom! <3 Love iiiit!!! :-D

Har du vært i denne fantastiske storbyen? ER den så fantastisk som jeg tror?

- a little bit of a (DREAMING) kiss,
Hilde Marie Simonsen

|| #drøm || #reise || #newyork || #USA || #NYC || 

, Harstad

Nu har du funne ei sprudlende Harstad-jente, som ska prøve sæ på blogg.no etter å leeenge ha vært fornøyd med blogspot.com. -blir interessant å se kordan detta utvikle sæ ;-) Æ e opprinnelig lyshåra (nordisk lys i både hud&hår, blå øya, slank kropp) men endte opp m å farge håret etter 24 år som blondine. Du treff mæ nu som ei smilanes blid brunette! Elske å skrive om alt&ingenting, men d e MANGE ting som engasjere mæ. -så får vi se kor mye æ velge å dele og skrive om! ;-) Glede mæ te å treffe NORSKE bloggere, for a change ;-) Nu kjøør vi!

Follow on Bloglovin
Face Upward - Widget
Powered by Blog - Widget
hits